Not known Factual Statements About Youtube İzlenme Satın Al ManMedia

Wiki Article

Youtube hizmetleri kapsamında profilinizi hoş bir biçimde şekillendirme imkanını elde edebilirsiniz. Bu süreç kapsamında dikkate alınması gereken detaylardan bazıları şu biçimde sıralanmaktadır;

Pek çAlright kurumsal ve önemli referansa sahip olan, alanında 10 yılı geçen deneyime sahip hizmet ekibimiz, herhangi bir sorun yaşamanız durumunda lawnımcı olmak amacıyla, saat ve gün fark etmeksizin danışmanlık hizmetlerine devam etmektedir.

21- Her ay yayınladığınız videoların mailing çalışmasını oluşturun ve datanıza gönderim yapın

Abone alacağınız Youtube kanalınızın abone sayısı gizli olmamalı. Sistemin gönderime başlayabilmesi için başlangıç abone sayısını sistemin tanıması gereklidir. Aynı kanala eş zamanlı two farklı abone siparişi vermeyiniz.

000 saat izlenme satın al hizmetiyle çAlright daha kolay bir biçimde yayınlarınıza devam edebilir, reklam yayınlayarak para kazanma aşamasına geçebilirsiniz.

YouTube abone satın almakta ilk kez bu işe kalkışan müşterilerimizin kesinlikle okumasını tavsiye ederiz. Takipcimodu.com adresinden YouTube abone satın al bölümüne geldikten hemen sonra size uygun paket seçimini yapmalısınız.

Bu konuda dimension harika bir haberimiz var.! YouTube Marketim olarak vermiş olduğumuz YouTube 4000 saat izlenme satın al hizmeti ile bu iki şartworkı yerine getirerek kanalınızı para kazanmaya hazır hale getirebilirsiniz.

It appears like you had been misusing this characteristic by going far too fast. You’ve been temporarily blocked from applying it.

Youtube abone satın aldım whatsapp dan yazdım ve çok nazik ve kibar bir hanımefendi aradı herşey ile ilgilendi teşekkürler

High quality ile beraber ciddi bir kitlenin tepkisini çekse de Youtube Vanced nasıl kurulur sorusunun sık gündeme gelmesinden anlaşılıyor ki bu süreç geride kaldı.

dikkatini çekmenizi sağlıyoruz. Bu sayede, birçAlright kişi binlerce kişinin abone olduğu hesabınıza abone olarak sürekli olarak sizin online video paylaşımlarınız takip edecek, videolarınızı izleyecektir. Bu

Kanalınızın en az 1000 abonesi ve videolarınızın toplamının 4000 saat izlenme süresi olmadığı sürece YouTube kanalınız üzerinden para kazanamıyorsunuz.

Bütçenize uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz paketlerin içeriğinde bot takiplerin bulunmadığını kaynak vurgulamaktayız. Türk kullanıcılardan oluşan ve tamamı gerçek olan abone paketlerinde ekstra hediyeleri ve indirimli fiyatları bulabilirsiniz.

Kanalınıza abone olan aboneler gerçek olduğundan dolayı abonelikten çıkma ihtimalleri her zaman vardır. Youtube abone satın al işlemlerinden sonra satın aldığınız serviste eğer ki telafi desteği var ise düşme veya azalma durumunda bizlere sitemizdeki iletişim formu veya whatsapp destek hattı üzerinden ulaşarak telafiye alınması için bilgi verebilirsiniz.

Report this wiki page